Tilkallingsvikarer – Oslo & Viken

Autoritative voksne


Har du lyst til å prøve deg i barnehage? Er du trygg, leken og har god språkforståelse? Da kan du lese videre! 

Barnehagenett AS

Barnehagenett AS driver 18 barnehager i Viken og Oslo. 

Med mangeårig erfaring har vi blitt en betydningsfull barnehageaktør. Alle våre barnehager har ulike profiler og satsningsområder. Dette mangfoldet sikrer at hver barnehage utvikler sin egen identitet og egenart. Mangfoldet gjør at vi er i kontinuerlig utvikling som skal komme alle barn, i alle våre barnehager til gode. 

Ingen av våre barnehager er like, og det er opp til personalet i hver enkelt barnehage i felleskap å utvikle sine satsningsområder. Samtidig jobber alle våre barnehager med fire felles og grunnleggende områder: Sunne barn – Aktive barn – Lekende barn og Trygge barn. 

Disse områdene tar for seg det vi mener er de viktigste forutsetninger for å kunne skape gode barnehager, og bygger oppunder vår visjon – en god start varer hele livet. 

Vårt behov

Vi har behov for flere ansvarlige, trygge og lekne voksne i våre barnehager. Vi har behov for å tilknytte oss flere som ønsker å starte som vikar, og som kan jobbe i ulike barnehager etter behov. Det er også muligheter for lengre vikariat, dersom du viser at du er en trygg omsorgsperson og god kollega. 

Våre barnehager er lokalisert i Sarpsborg, Halden, Fredrikstad, Moss, Vestby og Oslo. 

Erfaring fra jobb i barnehage er et pluss, men ikke et absolutt krav. Det viktigste er at du har et ønske om å bidra og være en trygg voksen for barna i våre barnehager. Det er også et absoluttkrav at du har bestått norsk språkprøve, og har god språkforståelse. 

Vi søker deg som:   

  • Er tydelig og tilstedeværende    
  • Er strukturert og engasjert   
  • Har stor arbeidskapasitet, er løsningsfokusert og fleksibel   
  • Er leken og ser verdien i leken   
  • Tør å by på deg selv  
  • Er en god rollemodell for barna  

Vi trenger også vikarer som har godkjent 3-årig barnehagelærerutdanning. 

Søknadsfrist og tiltredelse snarest.  

Send din søknad og CV til HR- og organisasjonssjef Elisabeth B. Karlsen på epost elisabeth@barnehagenett.no dersom du ønsker å prøve deg hos oss. Det er fint om du informerer om hvilke byer/områder du kan jobbe i, og om du disponerer bil.  

Oversikt over barnehagene våre finner du her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *