3

Avdelinger

52

Barnehageplasser

11

Ansatte

Om barnehagen

Skaug idrettsbarnehage ligger landlig og idyllisk til i en ombygd låve i Vestby.

Rundt oss hersker stillheten med store åpne jorder og skogen i horisonten. Samtidig er E6 kun tre minutter unna med bil. 

Vårt hovedsatsningsområde er fysisk aktivitet, og vår kongstanke er: «Aktive barn i en sunn kropp», hvor vi også har fokus på sunt kosthold. Samtidig har vi fokus på leken gjennom vår egenutviklede metodikk kalt “TIPP”, hvor vi ønsker å oppnå lange leke og læringsperioder, samtidig som også voksenrollen i barns lek er i fokus.  

Vår idrettsbarnehage er for alle barn, uavhengig av kjønn og fysiske forutsetninger. Målet er ikke å dyrke frem toppidrettsutøvere, men barn som opplever glede, mestring og et positivt syn på egen kropp gjennom fysisk aktivitet.  Vi ønsker at barna skal få et motorisk fortrinn, og samtidig tilegne seg gode vaner og holdninger til sunt kosthold. 

Det er mye samarbeid på tvers av avdelingene slik at alle voksne blir kjent med alle barna. Avdelingenes navn er inspirert av bevegelse og heter Tempo, Kvikk og Friskus. I tillegg til avdelingene har barnehagen en gymsal, hvor det er god plass til ulike fysiske aktiviteter. 

Uteområdet er stort og oversiktlig og ble helrenovert høsten 2014 med formål om å bli et mer motorisk utfordrende område. I tillegg består det umiddelbare nærområdet av åker og skog hvor vi blant annet har fine skimuligheter vinterstid. Naturopplevelser blir en naturlig del av hverdagen, og gir barna gode motoriske utfordringer. 

Velkommen til Skaug idrettsbarnehage. 

Finn oss på kartet

Trykk på kartet for å zoome inn og navigere.

Adresse:
Drøbakveien 82, 1540 Vestby

Drøbakveien 82, 1540 Vestby

Dokumenter

Vedtekter Skaug
Årsplan Skaug
Se og last ned dokumenter

Følg oss

Nasjonal foreldreundersøkelse

Mitt barn er trygg på personalet: 96%

Mitt barn trives i barnehagen: 98%

Jeg har god dialog med barnehagen: 94%

Jeg er tilfreds med barnehagen: 94%

Er du interessert i en barnehageplass hos oss?

Søk plass