4

Avdelinger

67

Barnehageplasser

17

Ansatte

Om barnehagen

Arnebråtveien barnehage startet opp 15 september 2008 og ligger opp mot et lite skogsområde som gir gode motoriske utfordringer for barna. Barnehagen er over to etasjer og har 4 avdelinger med totalt 67 barn i alderen 10 mnd. – 6 år.

Barna som går i vår barnehage skal ha tid og rom for god lek, og vi ser stor verdi i å jobbe i små grupper. Vi deler derfor barnegruppene i mindre grupper store deler av dagen. Vi er mye ute på tur hvor barna ikke har leker, men dette gir en god mulighet til utvikling av fantasi og barna bruker naturens ulike gjenstander og elementer i leken.

Natur og friluftsliv er vårt satsingsområde og vi er opptatt av å være mye ute. Vinter, vår, sommer og høst har ulike kvaliteter som barn skal få erfare. Gjennom ulike aktiviteter ønsker vi å være med på å bidra til at barna får gode naturopplevelser. Barnehagen har mange ulike og gode turmuligheter i umiddelbar nærhet. Og det er kort vei til skogen samtidig som både buss og t-bane enkelt frakter oss til nye steder litt lengre unna. Hos oss får barna bla. oppleve å sove ute i hengekøye, lage mat på bål, hjelpe til med å frakte utstyr til leirplassen, spikke, hogge ved, klatre i trær, hoppe på steiner, oppdage nye stier og undre seg over stort og smått. Vi har flere turdager i løpet av en uke og tar gjerne flere små spontanturer i nærmiljøet. Førskolebarna drar på to overnattingsturer, en på vinteren og en på våren. På vinteren drar vi på nissetur med hodelykttur og middag tar vi selvfølgelig ute. Og når våren kommer tar vi en ny tur. Da blir det tur på eventyrstien og denne gangen sover vi ute i gapahuk.

Velkommen til oss!

Finn oss på kartet

Trykk på kartet for å zoome inn og navigere.

Adresse:
Arnebråtveien 73, 0771 Oslo

Arnebråtveien 73, 0771 Oslo

Dokumenter

Vedtekter Arnebråtveien
Årsplan Arnebråtveien
Se og last ned dokumenter

Følg oss

Nasjonal foreldreundersøkelse

Mitt barn er trygg på personalet: 96%

Mitt barn trives i barnehagen: 96%

Jeg har god dialog med barnehagen: 94%

Jeg er tilfreds med barnehagen: 90%

Er du interessert i en barnehageplass hos oss?

Søk plass