Logo Barnehagenett

Personlig omvisning i Spretten Idrettsbarnehage

Skal du søke barnehageplass til barnet ditt? Lurer du på hvordan livet egentlig er i barnehagen? Hvem er de ansatte? Hva er de opptatt av?

I Spretten Idrettsbarnehage har vi dyktige ansatte med store hjerter som er oppriktig engasjert i barna og deres utvikling. Vil du komme og se hvordan vi jobber?

Bestill personlig omvisning

På personlig omvisning får du:

• Møte oss – hils på våre ansatte og se hvordan våre pedagoger
    jobber med utvikling, vennskap og det vi vet fungerer for en god
    start på livet
  • Utforske oss – se inne- og uteområdet vårt, og hvordan barna
    benytter omgivelsene til å utforske og utvikle seg
  • Kjenne på atmosfæren – få en smak av hverdagen i barnehagen som består av lek, læring og fysisk aktivitet, og et sunt kosthold
    gjennom tre næringsrike måltider hver dag

Noen fornøyde foreldre

«Vi er utrolig fornøyde med Spretten Idrettsbarnehage. I Spretten møter barna våre engasjerte, lekne, omsorgsfulle og dyktige voksne, som både barn og foreldre fort blir glad i»

«I barnehagen blir barna våre sett og hørt! Spretten har også et fantastisk aktivitetstilbud, et stort fokus på lek, vennskap og samarbeid. Spretten Idrettsbarnehage er en arena for opplevelsen av å mestre. Selv etter å ha flyttet til andre siden av byen, kunne vi aldri funnet på å bytte barnehage!»

«Vi er heldige som får ha jentene våre i Spretten idrettsbarnehage. For hver eneste dag så gleder de seg til å dra i barnehagen. Ofte starter vi dagen med spørsmålet; «Barnehagen i dag?». Jubelen er stor når svaret er ja.»

Bestill personlig omvisning

Legg igjen ditt navn og din e-postadresse så finner vi en dag hvor du kan se barnehagen og lære mer om hvordan vi gir barnet ditt en god start som varer hele livet.

Du kan også ringe oss på tlf: 902 91 634

Hidden
Jeg godtar(Påkrevd)
For at vi kan kontakte deg, må du godta at vi lagrer e-post adressen din i henhold til vår personvernerklæring.