Logo Barnehagenett

Personlig omvisning i Hannestad Barnehage

Skal du søke barnehageplass til barnet ditt? Lurer du på hvordan livet egentlig er i barnehagen? Hvem er de ansatte? Hva er de opptatt av?

I Hannestad Barnehage har vi dyktige ansatte med store hjerter som er oppriktig engasjert i barna og deres utvikling. Vil du komme og se hvordan vi jobber?

Bestill personlig omvisning

På personlig omvisning får du:

• Møte oss – hils på våre ansatte og se hvordan våre pedagoger
    jobber med utvikling, vennskap og det vi vet fungerer for en god
    start på livet
  • Utforske oss – se inne- og uteområdet vårt, og hvordan barna
    benytter omgivelsene til å utforske og utvikle seg
  • Kjenne på atmosfæren – få en smak av hverdagen i barnehagen som består av lek, læring og fysisk aktivitet, og et sunt kosthold
    gjennom tre næringsrike måltider hver dag

Noen fornøyde foreldre

«Takk for at dere ser barnet vårt slik vi ser han»

«Vi skjønner at dere har lest bok i dag, hun forteller boka hjemme»

«Vi er veldig glade for at vi fikk plass hos dere fordi satsningsområdet er trygge og robuste barn. Dette med psykisk helse er viktig for oss»

Bestill personlig omvisning

Legg igjen ditt navn og din e-postadresse så finner vi en dag hvor du kan se barnehagen og lære mer om hvordan vi gir barnet ditt en god start som varer hele livet.

Du kan også ringe oss på tlf: 951 45 988‬

Hidden
Jeg godtar(Påkrevd)
For at vi kan kontakte deg, må du godta at vi lagrer e-post adressen din i henhold til vår personvernerklæring.