Vi bryr oss om hverandre

Vi bryr oss om hverandre

Vi tar vare på hverandre og miljøet rundt oss

I barnehagene våre er «vi bryr oss» et begrep som er velkjent både blant barn og voksne.

I dette ligger det å bry seg om hverandre, bry seg om naturen og miljøet rundt oss, og sist men ikke minst bry seg om de som kanskje har behov for en ekstra utstrakt hånd i samfunnet rundt oss.

I år har vi blant annet lansert lekesikker og miljønettet i våre barnehager hvor vi tar ansvar for barna våre og miljøet rundt oss.

Se mer om miljønettet her; Vi erstatter 1. tonnplast

En uvurderlig innsats

Gjennom å være en betydelig barnehageaktør i Østfold, er vi opptatt av å ta vare på og være en aktiv del av det samfunnet som omgir oss.

Det finnes utallige veldedige organisasjoner rundt omkring i vårt langstrakte land, som gjør en uvurderlig innsats for de som trenger ekstra støtte og hjelp i en fase eller periode av livet sitt.

Vi ønsker nå å bidra til at en av disse organisasjonene får litt drahjelp som kan benyttes til et av sine gode prosjekter.

Vi bryr oss – dagen

Den 13. mars skal 450 barn fra våre barnehager i aksjon i Østfoldhallen under årets «Vi bryr oss»-dag.

Barna utfører aktiviteter under fanen «Vi bryr oss», og viser gjennom sin aktivitet at de er med å hjelpe til. Barna våre bryr seg.

I disse dager har vi en oppfordring til dere der ute om å komme med forslag til hvilken organisasjon som skal nyte godt av vårt bidrag på 20.000.- kr.

Du kan selvsagt være med å si din mening gjennom å klikke deg inn her:

Å bry seg

En av våre viktigste oppgaver, om ikke den viktigste, vi har som ansatte i barnehagen, er å vise barna at å bry seg om hverandre fører til et varmt og godt samfunn hvor det er plass til alle.

Jeg håper og tror at året «vi bryr oss»-dag vil være med å forsterke dette på samme måte som det har gjort tidligere.

Jeg vet i hvert fall at barna gleder seg til å gi alt i Østfoldhallen under ulike typer aktiviteter som for eksempel håndball, fotball, tautrekking, hauk og due osv.

Les også; Vi bryr oss – i Borgen

Selv gleder jeg med enormt til å skue utover en idrettshall full av barn og voksne med store hjerter, som bidrar til at vi bryr oss begrepet lever videre hos oss.

Leif Roar Pettersen – Barnehagenett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *