Stilling ledig – Villenga Barnehage – Barnehagelærer

BARNEHAGELÆRER OG STOLT AV DET?

Vi søker den GLADE og ENGASJERTE Barnehagelæreren, som vil ha det artig på jobben, og som har godt humør og ståpåvilje!

Den vi søker viser “glede” , “stort hjerte” og ha evnen til “intens jobbing”

Her jobber alle for alle, og vi legger stor vekt på trivsel, samt faglig og personlig utvikling. I Villenga er vi opptatt av å ha nok voksne på jobb hver dag, og hos oss får du vært med på mange morsomme prosjekter, som personalet har stor mulighet og frihet til å gjennomføre:-)

Kom igjen; Bli med på vårt fantastiske lag:-)

VILLENGA BARNEHAGE

Villenga 21
1406 SKI
E-post: geir@barnehagenett.no

Web: https://barnehagenett.no/barnehagene/villenga/

Villenga barnehage er en 4 avdelings privat barnehage, som holder til på Nordre Finstad i Ski. Villenga barnehage legger vekt på at barna skal vokse opp i et positivt miljø og vi jobber hver dag for at hvert enkelt barn skal få “en god start på livet” Dette innebærer at vi er en trygg og målrettet barnehage, med ansatte som forstår barn og foresattes behov.

Vi kan blant annet tilby et stor uteområde, nær tilknytning til skogen ( har eget utelekeområde med gapahuk) og et trygt og godt arbeidsmiljø. Dette kan vi dokumentere gjennom regelmessige medarbeiderundersøkelser. Vi kan også dokumentere høy brukertilfredshet gjennom årlige brukerundersøkelser.

Villenga barnehage er IA-bedrift og vi jobber bevisst og aktivt med trivsel og tilstedeværelse.

Villenga barnehage har mange samarbeidspartnere, spesielt gjennom å være en del av et nettverk tilknyttet Barnehagenett AS, som består av 15 barnehager i Oslo, Akershus og Østfold.

Styrer; Geir Røkkum

E-post: geir@barnehagenett.no
Søknad sendes på mail
Arbeidssted: Ski