Stilling ledig – Sydskogen barnehage

Midlertidig ansettelse som pedagogisk leder, med mulighet for forlengelse.

Ansettelse: umiddelbart til 31.12.2019

Sydskogen barnehage finner du i trygge omgivelser i Moss. Barnehagen vår har 2 avdelinger. Marihøna for de fra 0-3 år og Edderkoppen for de fra 3-6 år. Totalt har vi 33 plasser. Vi er 8 ansatte som kjenner alle barna og deres familier godt. Barn og voksne føler trygghet og tilhørighet.  Vi er «Den lille barnehagen, med det store hjertet». Vi ser det enkelte barnet og legger til rette for at barna skal få en god start på livet. Hos oss skal alle få være seg selv og få støtte til å bli trygge på den de er. Det vi gjør skal gi en mening for barna, foreldrene og de ansatte.

I et sosialt felleskap der humor og glede preger hverdagen, skal vi skape lekelyst. Hos oss skal barna ha et trygt lekende og inkluderende læringsmiljø.

Vi søker deg som:

• Er tydelig, tilstedeværende og har erfaring som leder
  • Er strukturert og faglig engasjert
  • Er en veileder og støtte for personalet i det pedagogiske arbeidet
  • Har stor arbeidskapasitet, er løsningsfokusert og fleksibel
  • Er leken og ser verdien i leken
  • Kan være med og tilrettelegge for et godt læringsmiljø
  • Er en god rollemodell for barna og de voksne

Utdanningsretning:

Godkjent 3-årig utdanning som Barnehagelærer eller Førskolelærer

Søknad og spørsmål sendes på mail til styrer Mona Hansteen Romundseth; mona@barnehagenett.no

Mona Hansteen Romundset