Jobb hos oss

Søknadsfrist - 30.11.2018
  • J

Jobb hos oss

Som medarbeider i en av våre barnehager ønsker vi å ta godt vare på deg. Det gjør vi gjennom å tilby deg trygge rammer rundt ditt arbeidsforhold med gode muligheter for kompetanseheving og egenutvikling, samt spennende arbeidsoppgaver i et faglig miljø.

Alle våre ledige stillinger vil du til enhver tid finne utlyst på NAV sine hjemmesider. Dersom du ønsker å sende oss en åpen søknad kan du fylle ut informasjonen som er påkrevd i feltene under. Da vi har barnehager i Østfold, Akershus og Oslo, er det fint om du skriver i hvilket område du er interessert i å jobbe i. Dette kan gjøres i søknad/CV som legges ved. Det gjøres oppmerksom på at du må fremlegge godkjent politiattest for å kunne tiltre en stilling i en av våre barnehager.

Fornavn (obligatorisk)

Etternavn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Last opp CV (Kun pdf er tillat)