BARNET DITT

Barnet ditt

Barnehagestart er i gang for noen og rett rundt hjørnet for andre, og det å levere i barnehagen for første gang er ingen spøk. Barna er det kjæreste vi har. For dere og for oss. Vi er ydmyke og vårt ansvar bevisst i forhold til å ivareta og legge til rette for omsorg, lek, læring og utvikling i barnehagen.

For mange er det en stor overgang å levere fra seg barnet i barnehagen. Følelsen man har når barnet begynner i barnehagen er helt naturlig, men ofte bekymrer man seg uten grunn.

Bekymret tenker man på alle farer barnet vil møte, og ikke minst og barnet vil trives? Få venner, sove nok, få i seg mat, og bli passet ordentlig på?

Barna er det kjæreste vi har

Hos oss vil dere oppleve at ingenting er viktigere enn barna og ingenting er viktigere for oss enn å gi ditt barn akkurat den tryggheten og omsorgen det behøver. Dere overlater det kjæreste dere har til oss, og vi skal gjøre vårt beste for at ditt/deres barn skal få det trygt og godt i barnehagen. Barna tilbringer mange timer hver dag i barnehagen, og hvordan disse timene er har stor betydning for barnets utvikling.

Hos oss vil dere oppleve et inspirerende læringsmiljø basert på trivsel, trygghet og felleskap. Med omsorgsfulle voksne som ivaretar barnets grunnleggende behov. Barnet ditt vil få tilpassede og varierte aktiviteter i hverdagen, fokus på et godt kosthold og et dedikert personale som ivaretar sikkerheten til ditt barn.

Du skal være trygg på at barnet ditt har en god hverdag hos oss

Som forelder i en av våre barnehager vil du møte åpenhet, tillit og respekt, et høflig og serviceinnstilt personale som tar hensyn til dine og ditt barns behov, samt et kvalifisert personale, som til enhver tid yter sitt beste for deg og ditt barn.

Vi vet at dere leverer fra dere det kjæreste dere har, og skal gjøre vårt beste for at du som forelder er trygg på at ditt barn har en god hverdag i vår barnehage. Du vil oppleve høy kvalitet på det pedagogiske tilbudet og dokumentasjonen av dette fra et personale som etterlever våre tre kjerneverdier; stort hjerte, glede og intens jobbing.

Våre verdier
Våre grunnverdier er: Stort hjerte, glede og intens jobbing.

Verdiene våre er grunnleggende, altgjennomtrengende og dypt forankrede standarder og oppfatninger som avspeiler og påvirker alle sider av vår atferd i barnehagen.

Stort hjerte ovenfor barn, foreldre, medarbeidere.

Glede ved å være leken, positiv og gi av seg selv.

Intens jobbing ved engasjement, ved å gjøre sitt ytterste, skape forbedringer og gjennomføre beslutninger.

Vi ønsker alle små og store lykke til med en god barnehagestart!

Meld deg på Barnehagebloggen, og få de nyeste artiklene rett i postkassen. Klikk her; Meld meg på

Turi Dolve Lund – Barnehagenett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *