V

Villenga (Ski)

4

AVDELINGER

90

BARNEHAGEPLASSER

19

ANSATTE

Velkommen til Villenga barnehage, en barnehage med leken i sentrum.

Hos oss møter du trygge, engasjerte, kompetente og lekne voksne som er klare til å ta imot DEG og DITT BARN med omsorg og kjærlighet! Her er det brede smil og masse glede for både små og store, og barna vil her møte voksne med et stort hjerte, som leker, lytter og som alltid har et fang tilgjengelig! Vi ser hvert enkelt barn!  

 

Villenga barnehage har leken i sentrum og vi ser at leken er barnas fremste læringsarena, i tillegg til at vi selvfølgelig også leker bare for moro skyld.

Å være mye ute er viktig for oss. Da er vi så heldige at vi har ett område i skogen der vi blant annet har bygget opp en naturlekeplass, med tilhørende gapahuk. Rett i nærheten finnes også verdens kuleste akebakke! Vi har også et stort og noe kupert uteområde i barnehagen, som vi benytter oss flittig av.  

 

Villenga barnehage er en bidragsyter, i samarbeid med hjemmet, i å gi barn «en god start på livet». Når vi er inne er vi en barnehage som legger vekt på at store deler av dagen foregår i mindre barnegrupper. For å kunne gjennomføre dette er vi avhengig av å ha mange rom, noe vi har og er flinke til å benytte oss av. Vi bruker hele huset som leke og læringsarena og alle avdelingene er inndelt i interne lekesoner. Vi legger også vekt på å ha nok voksne på jobb!   

 

I Villenga barnehage møter man voksne med et stort hjerte og masse glede. Barnet ditt vil her møte voksne som lytter, leker og som alltid har et fang tilgjengelig.  

Ønsker du å komme innom på besøk for å se hvordan vi har det, tar vi imot både deg og ditt barn med åpne armer og vil gjerne fortelle om alt det spennende som skjer her.

Søk oss også gjerne opp på Facebook og Instagram. Der synliggjøres noe av det morsomme som skjer i barnehagen vår.

 

Da ses vi i leken. Velkommen til Villenga barnehage.

Satsningsområde

Et godt sted å være, leke og lære

Resultater nasjonal foreldreundersøkelse

Mitt barn er trygg på personalet: 96%
Mitt barn trives i barnehagen: 98%
Jeg har god dialog med barnehagen: 96%
Jeg er tilfreds med barnehagen: 92%
Slik søker du barnehageplass

Åpningstider

Kl: 06.45 – 17.00

Kontakt

Styrer:
Geir Røkkum
Mobil: 926 22 861
E-post: geir@barnehagenett.no

Adresse

Villenga barnehage AS,
Villenga 21,
1406 Ski

Del innlegget med vennene dine
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin