Hjørgunn (Fredrikstad)

06:45 - 17:00

H

Hjørgunn (Fredrikstad)

5

AVDELINGER

105

BARNEHAGEPLASSER

24

ANSATTE

Velkommen til Hjørgunn barnehage. En veletablert fem avdelings barnehage som åpnet dørene august 2006. Barnehagen ligger i fine, trygge omgivelser med Hjørgunn gård som nærmeste nabo og samarbeidspartner. 

Barnehagens uteområde har nylig fått et stort løft. Flere nye og flotte lekeapparater er på plass, og ytterligere modernisering er i gang.

 

Halvparten av barnehagens ansatte er pedagoger og sammen med svært kompetente medarbeidere utgjør de et godt knippe varme, rause og engasjerte voksne som ønsker å gjøre stor forskjell for akkurat ditt eller dine barn.  

Den første tiden i et barns liv, nærmere bestemt førskolealderen, er den mest sårbare tiden i livet. Det er her grunnlaget dannes for hvordan det vil bli som voksen, noe som gjør barnehagetiden svært dyrebar. Ved å daglig være i trygge omgivelser med kjente omsorgspersoner og faste rutiner, danner barna en trygghet til omgivelsene og verden rundt seg, som er helt grunnleggende for en god utvikling.  

 

Når barna begynner i barnehagen får de en kontaktperson som gjør seg ekstra godt kjent med barnet og foreldrene den første tiden.

Oppstarten en minst like spennende for mor og/eller far og det er viktig at de også blir ivaretatt. Det finnes ingen oppskrift på hvor lang tid en tilvenning vil ta og en tett dialog mellom barnehagen og hjemmet er derfor svært viktig for alle som er involvert.  

 

Vi bruker KidPlan som kommunikasjonsplattform mot foreldrene. Det er en app hvor all samhandling og informasjon fra barnehagen vil finne sted. Her vil vi raskt og enkelt utveksle beskjeder og med et tastetrykk kunne formidle viktige aspekter fra hverdagen som vi har sammen med barna deres. Foreldre får enkelt tilgang til bilder, kalender, planer og rapporter samt enkle verktøy som gjør den daglige dialogen mye enklere.

Levere- og hentesituasjonen er uten tvil fortsatt den kommunikasjonen som er aller viktigst, men med KidPlan vil all informasjon være samlet på ett og samme sted som et godt supplement til den daglige muntlige dialogen mellom foreldre og de ansatte.  

 

Vårt tette samarbeid med gården er noe vi verdsetter høyt. Fra barna er små får de ukentlige møter med gården og dyra, og når de går over på storbarnsavdelingene får de et utvidet tilbud som kan innebære foring, stell og riding. Det gode samarbeidet gjør at barna tilegner seg kunnskap og erfaringer rundt arbeidet med dyr og gårdsdrift

 

Ellers har alle fem avdelingene faste turdager og i tillegg har Barnehagenett minibusser til disposisjon slik at vi også kan komme oss på noe lengre utflukter.   

Barna får servert frokost og ettermiddagsfrukt hver dag, samt drikke til alle måltider. Varm lunsj serveres èn dag i uken. Vi er opptatt av å gi barna sunn og variert kost og har gjerne med barna på tilberedningen av måltidene.  

 

De to siste årene har barnehagen hatt hovedfokus på språk.

Vi håper at vi får treffe akkurat ditt barn i vår barnehage, vi er nemlig her for å gi barnet ditt den aller beste startet på livet!

Satsingsområde

Språk og sosial kompetanse

Resultater nasjonal foreldreundersøkelse

Mitt barn er trygg på personalet: 98%
Mitt barn trives i barnehagen: 98%
Jeg har god dialog med barnehagen: 92%
Jeg er tilfreds med barnehagen: 94%
Slik søker du barnehageplass

Åpningstider

Kl: 06.45 – 17.00

Kontakt

Styrer:
Maria Theresa Knold
Mobil: 951 72 212
E-post: maria@barnehagenett.no

Avdelingene:
Flisa: 480 81 053 
Bruke: 480 81 054 
Saga: 480 81 050 
Værke: 480 81 051 
Stenbrygga: 480 81 052 

Adresse

Hjørgunn
Produksjonsveien 23,
1618 Fredrikstad

Del innlegget med vennene dine
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin