5

Avdelinger

105

Barnehageplasser

24

Ansatte

Om barnehagen

Velkommen til Hjørgunn barnehage. En veletablert fem avdelings barnehage som åpnet dørene august 2006. Barnehagen ligger i fine, trygge omgivelser med Hjørgunn gård som nærmeste nabo og samarbeidspartner. 

Barnehagens uteområde har nylig fått et stort løft. Flere nye og flotte lekeapparater er på plass, og ytterligere modernisering er i gang.

Halvparten av barnehagens ansatte er pedagoger og sammen med svært kompetente medarbeidere utgjør de et godt knippe varme, rause og engasjerte voksne som ønsker å gjøre stor forskjell for akkurat ditt eller dine barn.  

Den første tiden i et barns liv, nærmere bestemt førskolealderen, er den mest sårbare tiden i livet. Det er her grunnlaget dannes for hvordan det vil bli som voksen, noe som gjør barnehagetiden svært dyrebar. Ved å daglig være i trygge omgivelser med kjente omsorgspersoner og faste rutiner, danner barna en trygghet til omgivelsene og verden rundt seg, som er helt grunnleggende for en god utvikling.  

Når barna begynner i barnehagen får de en kontaktperson som gjør seg ekstra godt kjent med barnet og foreldrene den første tiden.

Oppstarten en minst like spennende for mor og/eller far og det er viktig at de også blir ivaretatt. Det finnes ingen oppskrift på hvor lang tid en tilvenning vil ta og en tett dialog mellom barnehagen og hjemmet er derfor svært viktig for alle som er involvert.  

Vi bruker KidPlan som kommunikasjonsplattform mot foreldrene. Det er en app hvor all samhandling og informasjon fra barnehagen vil finne sted. Her vil vi raskt og enkelt utveksle beskjeder og med et tastetrykk kunne formidle viktige aspekter fra hverdagen som vi har sammen med barna deres. Foreldre får enkelt tilgang til bilder, kalender, planer og rapporter samt enkle verktøy som gjør den daglige dialogen mye enklere.

Levere- og hentesituasjonen er uten tvil fortsatt den kommunikasjonen som er aller viktigst, men med KidPlan vil all informasjon være samlet på ett og samme sted som et godt supplement til den daglige muntlige dialogen mellom foreldre og de ansatte.  

Ellers har alle fem avdelingene faste turdager og i tillegg har Barnehagenett minibusser til disposisjon slik at vi også kan komme oss på noe lengre utflukter.   

Barna får servert frokost og ettermiddagsfrukt hver dag, samt drikke til alle måltider. Varm lunsj serveres èn dag i uken. Vi er opptatt av å gi barna sunn og variert kost og har gjerne med barna på tilberedningen av måltidene.  

De to siste årene har barnehagen hatt hovedfokus på språk.

Vi håper at vi får treffe akkurat ditt barn i vår barnehage, vi er nemlig her for å gi barnet ditt den aller beste startet på livet!

Kontakt

Linn Cathrine Jacobsen Raae (Styrer)
977 78 161
Send e-post

Avdelingene:

Flisa: 480 81 053
Bruke: 480 81 054
Stenbrygga: 480 81 050
Værke: 480 81 051
Saga: 480 81 052

Finn oss på kartet

Trykk på kartet for å zoome inn og navigere.

Adresse:
Produksjonsveien 23, 1618 Fredrikstad

Produksjonsveien 23, 1618 Fredrikstad

Dokumenter

Vedtekter Hjørgunn
Årsplan Hjørgunn
Se og last ned dokumenter

Følg oss

Nasjonal foreldreundersøkelse

Mitt barn er trygg på personalet: 98%

Mitt barn trives i barnehagen: 98%

Jeg har god dialog med barnehagen: 92%

Jeg er tilfreds med barnehagen: 96%

Er du interessert i en barnehageplass hos oss?

Søk plass