BARNEHAGELÆRER – Vikariat 100%

Er du en engasjert pedagog som vil være med å skape trygge og robuste barn i Hannestad barnehage, så er dette stillingen for deg! Du engasjerer, får folk med deg og samtidig er lekenhet en av dine viktigste egenskaper. Vi ser etter deg som er iderik, lojal og samarbeidsvillig som byr på deg selv overfor barn, foresatte og ansatte.

Vikariatet er på 1-2 års avdelingen vår i tidsrommet 03.08.20 – 31.01.21.

Du må ha bestått barnehagelærer utdanningen.

Vi oppfordrer menn til å søke.

Søknadsfrist: 12.07.20.

Søknad sendes på mail til: linnca@barnehagenett.no

HANNESTAD BARNEHAGE

Hannestad barnehage er en 6 avdelingsbarnehage som ligger sentralt på Yven. Vi har kort vei til skog og mark, gymsal, fotballbane, 2 barneskoler og ikke minst rutebussen som kan ta oss til både Sarpsborg og Fredrikstad.

Gjennom vårt mål om å skape trygge og robuste barn skal vi i Hannestad barnehage bidra til at barna opplever god psykisk helse. Vi legger til rette for at de skal tilegne seg kunnskap og mestringsstrategier for å takle med og motgang. De skal få kunnskap og kjennskap til egne følelser, evnen til å skille mellom rett og galt og i tillegg kunne sette grenser for seg selv og egen kropp.

I vår barnehage er avdelingene aldersinndelte og barna skal oppleve progresjon etter alder og utviklingsstadiet.

Se mer på hjemmesiden vår:

Styrer: Linn Cathrine Jacobsen Raae
E-post: linnca@barnehagenett.no

Hannestad barnehage
Gnoldenveien 2,
1715 Yven

Del innlegget med vennene dine
Share on LinkedIn