Barnehagelærer – småbarnsavdeling – Økernly barnehage – Oslo

Økernly Barnehage søker dyktig Barnehagelærer på småbarnsavdeling!

Her i Økernly barnehage rommes alle barna i de ansattes hjerter.

Økernly barnehage ligger på Økern i Oslo og er en 4 avdelings barnehage med til sammen 80 barn fra 0-6 år. Barnehagen fyller de nye kravene til pedagog- og bemanningsnorm.

Vi brenner for å bruke vår høye faglige kompetanse på ulike områder for å skape en best mulig hverdag for barna. Vi bruker hverandres ressurser for å nå nye mål og vi strekker oss gjerne litt ekstra for å nå målene våre sammen.

Vi satser på fremtiden

Vi satser på fremtiden, og fremtiden finnes teknologi “overalt”. Vi bruker derfor teknologi aktivt i vårt læringsarbeid med barna, slik at de er best mulig er rustet til å bruke teknologiske verktøy på en god måte senere i skole og arbeidslivet. Vårt mål med teknologifokus er å gi barna erfaringer om hvordan de kan bruke teknologi som ressurs inn i lek og læringssituasjoner. Vi jobber aktivt med problemløsning gjennom teknologi slik at barna erfarer og får kunnskap om å se løsninger fremfor begrensinger.

Utefag

I vår barnehage har vi også et stort fokus på utefaget hvor vi gir barna varierte muligheter for utfoldelse og aktiviteter både på eget uteområde og skogen som lekeplass. I tillegg legger vi stor vekt på mat og helse der personalet har kunnskap om næringsrik mat som gjør at vi kan servere sunt kosthold til barna hver eneste dag.

Vår nye barnehagelærer må inneha interesse og brenne for realfag og teknologi med fokus på matematikk og miljøperspektiv. Vi trenger en som kan skape, tenke nytt og ikke minst være framtidsrettet i arbeidet inn på avdelingen og i barnehagen. Den vi søker må også like å være mye ute, da vi jobber store deler av dagen ute og på tur.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Løsningsorientert, nytenkende og nyskapende
  • Engasjert og tilstedeværende sammen med barna
  • Gode kommunikasjonsevner med barn, foresatte og andre ansatte
  • Ikke redd for å ta ansvar
  • Bidrar aktivt til barnehagens pedagogiske utviklingsarbeid
  • Bidrar positivt arbeidsmiljøet og har gode samarbeidsevner
  • Har gode verdier i forhold til satsningsområdet vårt

Vi oppfordrer menn til å søke.

Stillingen er fast og tiltredelse er 01.08.20.

Søknadsfrist 15.03.20. Søknad sendes på mail til; bentefp@barnehagenett.no

Bente F. Paixao
Tlf: 993 29 302
Epost: bentefp@barnehagenett.no