Assistent vikariat – Oslo

Autoritative voksne

Hovseter barnehage

Vi er en liten sjarmerende barnehage som har satsningsområde; friluft, uteliv og bevegelsesglede, samt språk og manfold.

Vi er nå 28 barn totalt, fordelt på 2 avdelinger. Barnehagen jobber prosjektbasert og vi jobber nå med naturforskerene. Vi er omringet av fler naturområder og bruker skogen flittig. Vi har også et stort fokus på rikt og variert kosthold, og vi spiser ofte maten utendørs, gjerne rundt et bål.

Barnehagene i Barnehagenett jobber med fire grunnleggende programområder. Sunne barn — Aktive barn — Lekende barn og Trygge barn. Disse områdene tar for seg det vi mener er de viktigste forutsetninger for å kunne skape gode barnehager, og er grunnlaget for vår oppgave med å gi barna «EN GOD START SOM VARER HELE LIVET».

Vi ønsker deg som i førsteomgang liker å jobbe med barn og har lyst til å bidra til en start på livet.

Vi ønsker deg som har lyst til å jobbe i vår barnehage, bidra til gode turopplevelser og kanskje noen gøye utendørs aktiviteter.

Vi ser etter deg som er glad i fysisk aktivitet og bevegelsesglede, som kan være med barna i lek og lære dem om alt livet byr på.

Vi ser etter deg som liker å leke selv om du er voksen, men som vi kan stille krav til.

Kvalifikasjoner:

  • Behersker norsk og har god kommunikasjonsevner
  • Viser gode samarbeidsevner
  • Tar eget initiativ, se løsninger og kommer med ideer
  • Kan ha samlingsstunder og andre former for aktiviteter
  • Er fleksibel
  • Er lojal til kolleger, avdelingen, barnehagen og Barnehagenett samt vår metodikk og pedagogiske plattform
  • Er stolt av å jobbe i barnehage, og er bevisst på at du blir sett på som en representant for barnehagen, også utenfor arbeidstid
  • Tar ansvar for å bygge en god relasjon med foreldrene og kan videreformidle relevant informasjon om barnet på en profesjonell måte i nært samarbeid med din leder
  • Godkjent politiattest må fremlegges ved ansettelse
  • Helseattest og tuberkuloseattest ihht. forskrifter må fremlegges ved tiltredelse

Hva vi kan tilby deg:

Vi tilbyr en 60% fast stilling hvorav de resterende 40% deles med styrer. Det vil likevel være mulig å kunne jobbe mer i enkelte perioder, samt at vi samarbeider tett med våre andre Barnehagenett-barnehager og kan tilby mulighet for å jobbe der også.

Dagene som jobbes er i utgangspunktet faste dager, med forbehold om at du kan bytte om på noen av dagene ved behov.

Vi har et godt arbeidsmiljø og glede av å jobbe med hverandre. Vi er fleksible og rause med hverandre og det er viktig for oss at alle trives på jobb.

Litt om barnehagen:

Vi har et imøtekommende arbeidsmiljø, hvor vi setter pris på god humor, latter og en god vits.

Vi er opptatt av å være et faglig arbeidssted, hvor ansatte blir veiledet av både sine pedagogiske ledere og styrer, men også gjennom Barnehagenett som vi tilhører.

Vi er en liten barnehage, og tilhører et stort faglig nettverk, hvor vi har samlinger, hvor vi kan prate sammen, dele erfaringer og utvikle oss.

Vi bruker sosiale medier til å kommunisere utad om innholdet i hverdagen vår, vi har både Instagram og Facebook som du kan sjekke ut med søkeord Hovseter barnehage.

Vi har to avdelinger med 14 småbarn på den ene og 14 store barn på den andre.

Se mer på vår hjemmeside

Fast stilling 60%

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes på mail til: silje@barnehagenett.no

KONTAKT

Silje Aanes Egeberg
Stillingstittel: Styrer
Telefon: 91548701
Epost: silje@barnehagenett.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *