Assistent – Hannestad barnehage

ASSISTENT 100% FAST

Er du en trygg og handlingssterk voksen som vil være med på å skape trygge og robuste barn i Hannestad barnehage, så er dette stillingen for deg!

Vi ser etter deg som er leken, allsidig, lojal og initiativrik. I tillegg byr du på deg selv overfor barn, foresatte og ansatte.

Du har fantasi og endringskompetanse, samtidig som du ikke er redd for å ta i et tak

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 20. mars

Søknad sendes på mail til: linnca@barnehagenett.no

HANNESTAD BARNEHAGE

Hannestad barnehage er en 6-avdelings barnehage som ligger sentralt på Yven. Vi har kort vei til skog og mark, gymsal, fotballbane, 2 barneskoler og ikke minst rutebussen som kan ta oss til både Sarpsborg og Fredrikstad.

Gjennom vårt mål om å skape trygge og robuste barn skal vi i Hannestad barnehage bidra til at barna opplever god psykisk helse. Vi legger til rette for at de skal tilegne seg kunnskap og mestringsstrategier for å takle med og motgang. De skal få kunnskap og kjennskap til egne følelser, evnen til å skille mellom rett og galt og i tillegg kunne sette grenser for seg selv og egen kropp.

I vår barnehage er avdelingene aldersinndelte og barna skal oppleve progresjon etter alder og utviklingsstadiet.

Ser mer på hjemmesiden vår;

Linn Cathrine Jacobsen Raae
E-post: linnca@barnehagenett.no

Hannestad barnehage
Gnoldenveien 2,