Martin Finsrud - Økernly Barnehage
Gå tilbake til intervjuer

Kollegene til Martin har ikke få superlativer når de skal beskrive ham med ett ord.

Han beskrives som levende, sprudlende, hjelpsom, motiverende, engasjert og faglig interessert. Han er kreativ, omsorgsfull, oppfinnsom, arbeidsom, samvittighetsfull, er en handyman og har god oversikt. Han ser hver enkelt, og du får en god dag i hans nærvær. Både barn og voksne er superheldige som har deg i hverdagen sin.

Takk for at du er den du er Martin. Sammen er vi Barnehagenett

Martin Finsrud

Assistent Økernly barnehage Oslo

Kollegene til Martin sier han er

levende, sprudlende, hjelpsom, motiverende, engasjert og faglig interessert. Han er kreativ, omsorgsfull, oppfinnsom, arbeidsom, samvittighetsfull, er en handyman og har god oversikt. Han ser hver enkelt, og du får en god dag i hans nærvær.

Hvor lenge har du jobbet i barnehage?

Jeg har jobbet i barnehage i 1,5 år.

Hva tenker du om å jobbe i barnehage?

Det er en veldig god og varm hverdag fylt med mye glede. Det er også en veldig aktiv og spennende jobb. Jeg er heldig som får være en del av starten på livet til barna i min barnehage.

Kreves det spesielle egenskaper å jobbe i barnehage?

Absolutt! Det krever at man er oppmerksom hele tiden. Det krever omsorg, disiplin, godt humør og ikke minst kreativitet. Man må like å leke og man kan ikke være redd for å ta i ett tak.

Hvordan har utviklingen i det å jobbe i barnehage vært? (Før/nå)

Jeg er relativt ny i gamet men har forstått at det har vært en ekstrem endring de siste fem årene og jeg føler meg heldig som får være med på reisen videre.

Hva er det morsomste du gjør på jobb?

Det gøyeste jeg gjør i barnehagen er å ta barn med på tur i skogen. Det er noe helt spesielt å se 3- og 5-åringer leke fint sammen i skogen. Jeg elsker samholdet skogen gir oss.

Hva er Barnehagenett for deg, og hvordan er det å være tilknyttet Barnehagenett?

For meg er Barnehagenett en organisasjon som tar godt vare på sine ansatte. Jeg har lært mye som ansatt her og deltatt på kurs som har gitt meg både lærdom og inspirasjon.

Hva er spesielt bra med å jobbe i akkurat din barnehage?

I min barnehage blir jeg både sett og hørt. Mine tanker og ideer blir alltid tatt imot og jeg får frihet til å utføre det jeg ønsker å gjøre. Barnehagen min er full av voksne jeg liker å jobbe med, og vi har et veldig godt arbeidsmiljø.

Hva er fokuset ditt akkurat nå i barnehagen? Hvorfor er dette viktig?

Fokuset mitt er at alle barn skal mestre noe i løpet av hverdagen sin. Det er viktig for meg å se barna få mestringsfølelse.

Hvilken periode på året i barnehagen liker du aller best?

Jeg liker alle, de tilbyr mye god variasjon i lek og planer vi legger. Er glad i å lage snømenn og bygge snøslott, men er like glad i sommer og sol også.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

På fritiden min liker jeg å være med venner. Jeg spiller en del shuffleboard og i helgene er jeg stor fan av en rolige kvelder med film og noe snacks.

Hva får deg til å le?

Det meste egentlig.

Hva er ditt beste barndomsminne?

Turer i skogen med barnehagen jeg gikk i som liten.