Våre verdier

Våre verdier

Oppholdet i en av våre barnehager skal fylle barn og foreldres virkelighet med mening. Mening som gir opplevelse og skaper minner. For når barn og foreldre slutter i barnehagen vil vi fortsatt være nær. Og vi ønsker at alle skal se tilbake på tiden i barnehagen som god og meningsfylt.

Sjelen i barnehagen  skapes av våre medarbeidere som bryr seg om jobben sin, som er dedikerte og som gir av seg selv i det de gjør fagbasert og lekende!

Kjerneverdiene våre er

Stort hjerte

• Overfor barn
  • Overfor foreldre
  • Overfor våre medarbeidere

Glede

• Leken
  • Positiv
  • Gi av seg selv

Intens jobbing

• Engasjement
  • Gjøre sitt ytterste
  • Skape forbedringer
  • Gjennomføre beslutninger

Våre kjerneverdier er godt innarbeidet hos våre ansatte. De som jobber hos oss er engasjerte i jobben sin og er opptatt av at verdiene skal prege vår atferd i alle sammenhenger.

«Dere er fantastiske. Verdens beste barnehage.» – Mor i Sydskogen barnehage