Vår sjel

Vår sjel

Vår måte å være på bygger på nitidig jobbing og utvikling, parallelt med mangeårig erfaring i barnehagebransjen.

Når vi planla hvordan våre barnehager skulle være tok vi utgangspunkt i hvordan vi selv ville oppleve en barnehage både som barn og foreldre. En barnehage som gir barnet en god start på livet inspirert av samspillet mellom mennesker, lek og opplevelser.

Vår sjel er det vi står for og det vi gjør. Vi vet at et genuint engasjement og personlig varme forsterker opplevelsen og møtet med en av våre barnehager. Og at et smil i rett øyeblikk gjør et betydelig større inntrykk hos mennesker enn et tilsynelatende velpolert ytre.

Sjelen skapes av våre medarbeidere som bryr seg om jobben sin. Som er dedikerte. Som gir av seg selv i det de gjør, er fagbasert og lekende!

Vår væremåte
Å være engasjert handler om å se muligheter, ha en driv, stille opp for hverandre og ikke minst ”brenne” for jobben sin. Å være leken handler om å tørre. Tørre å bryte grenser, gjøre noe nytt, leve i nuet, overraske oss selv, ha det gøy.

Fokus på barns beste handler om å se det enkelte barn, Gi barn mulighet for medvirkning, Og en meningsfylt hverdag. Gi rom for læring, men også å innrømme at foreldre er eksperter på sitt barn.

Vår mening
Oppholdet i en av våre barnehager skal fylle barn og foreldres virkelighet med mening. Mening som gir opplevelse og skaper minner. For når barn og foreldre slutter i barnehagen vil vi fortsatt være nær. Og vi ønsker at alle skal se tilbake på tiden i barnehagen som god og meningsfylt.

Eller sagt med andre ord…

en god start på livet

«Tryggheten og omsorgen dere gir hvert enkelt av barna er unik, takk.» – Mor i Sydskogen barnehage