Nytenkende men stødig

Nytenkende men stødig

Barnehagesektoren i Norge er i kontinuerlig utvikling. Det stilles stadig nye krav og forventninger til oss fra både foreldre og samfunnet for øvrig. Vi ønsker denne utviklingen velkommen. Vi må sørge for å være godt forberedt på hva som kreves av oss som jobber i barnehage fremover.

I våre barnehager våger vi å tenke nytt og har en sterk forbedringskultur. Det som fungerer godt i dag vil ikke nødvendigvis fungere like godt i morgen. Vi ønsker å være nytenkende innenfor pedagogikk, foreldresamarbeid og personalutvikling.

Vi er en lærende organisasjon som møter fremtiden med et nysgjerrig blikk.

Samtidig som vi våger nye tanker vil våre verdier og vår tradisjonsrike historie ligge som et godt fundament i våre barnehager. Vi er en stødig barnehageaktør med en solid forankring i våre barnehagers tradisjoner, kunnskap og kompetanse.

Dette har gjort oss til en betydningsfull og spennende aktør i barnehagemarkedet, og gjør igjen at Barnehagene våre er attraktive arbeidsplasser.

«Herlige, kreative og fantastiske mennesker. Min sønn har storkost seg i dag.» – Mor i Borgen barnehage