Villenga (Ski)

Villenga (Ski)

Villenga barnehage er en fire avdelings barnehage som ligger ved Finstad Hageby i Ski. Vi holder til ca 15 minutters gange og 2 minutters kjøretur fra Ski sentrum.

Vi har skogen i umiddelbar nærhet, som vi ofte benytter oss av. Her har vi i ett område blant annet bygget opp en naturlekeplass, med tilhørende gapahuk. Vi har et stort og noe kupert uteområde i barnehagen, der barna har masse plass til å utvikle fin og grov motorikk.

Villenga barnehage skal være en bidragsyter, i samarbeid med hjemmet, i å gi barn «en god start på livet».

Vi har to 0-3 års avdelinger, med 15 barn og 4 voksne, og to 3-6 års avdelinger med 30 barn og 4,5 voksne. Vi har stor tro på høy pedagogtetthet og har derfor 2 pedagoger på hver avdeling.

Vi legger stor vekt på at barnehagedagen skal være meningsfull for barna. Dette er noe som gjennomsyrer vår tankegang i så vel planlegging som gjennomføring, og evaluering av innhold.

Villenga er en barnehage som også legger vekt på at store deler av dagen foregår i mindre barnegrupper, sammen med èn voksen. For å kunne gjennomføre dette er vi avhengig av å ha mange rom, noe vi har og er flinke til å benytte oss av. Vi bruker hele huset som leke og læringsarena.

I Villenga barnehage møter man voksne med et stort hjerte og masse glede. Barna vil her møte voksne som lytter, leker og som alltid har et fang tilgjengelig.

Velkommen til Villenga barnehage.

Et godt sted å være, leke og lære

Informasjon: 86%
Lek & læring: 91%