Sydskogen (Moss)

Sydskogen (Moss)

Sydskogen barnehage finner du i trygge omgivelser i Moss. Barnehagen vår har 2 avdelinger. Marihøna for de fra 0-3 år og Edderkoppen for de fra 3-6 år. Totalt har vi 33 plasser. Vi er 8 ansatte som kjenner alle barna og deres familier godt. Barn og voksne føler trygghet og tilhørighet.  Vi er «Den lille barnehagen, med det store hjertet». Vi ser det enkelte barnet og legger til rette for at barna skal få en god start på livet. Hos oss skal alle få være seg selv og få støtte til å bli trygge på den de er. Det vi gjør skal gi en mening for barna, foreldrene og de ansatte.

Vi har skogen med et rikt dyre og fugleliv som nærmeste nabo. Naturen gir rom for et mangfold av opplevelser og aktiviteter til alle årstider, i all slags vær. Vi følger naturens forandringer gjennom året på nært hold. Det flotte nærområdet innbyr til at vi ofte er på turer rundt blant annet Vepsen og områder nær Vannsjø. Bålplassen vår som ligger et steinkast unna har gapahuk, huske og konstruerte taustasjoner, noe som gir gode muligheter for fysisk aktivitet. For øvrig så har Moss Jeløya med Alby hvor man finner flotte naturområder som vi også besøker.

Forskning er en aktiv, grundig og systematisk granskning for å finne ny viten og øke kunnskapen. Sammen skal vi være undrende, nysgjerrige og aktive. «Små forskere i dag, store tenkere i morgen» er vårt satsningsområde.

Våre fokusområder er: Sunne barn, Aktive barn, Lekende barn og Trygge barn.

Småforskere – Små forskere i dag, store tenkere i morgen.

Informasjon: 80%
Lek & læring: 93%