Barnehagene

VÅRE BARNEHAGER

varebarnehgar

Med mangeårig erfaring har vi blitt en betydningsfull barnehageaktør.

Alle våre barnehager har ulike profiler og satsningsområder. Dette mangfoldet sikrer at hver barnehage utvikler sin egen identitet og egenart. Mangfoldet gjør at vi er i kontinuerlig utvikling av innholdskvalitet som skal komme alle barn, i alle våre barnehager til gode.

Ingen av våre barnehager er like, og det er opp til personalet i hver enkelt barnehage i felleskap å utvikle sine satsningsområder.
Samtidig jobber alle våre barnehager med 4 felles og grunnleggende programområder.  Sunne barn – Aktive barn – Lekende barn og Trygge barn.

Disse områdene tar for seg det vi mener er de viktigste forutsetninger for å kunne skape gode barnehager, og vi kaller det derfor en god start på livet pedagogikken.